Как да помогна

Справяне с предизвикателства – да си жив означава да ти се случват неща, които не си предвидил. Въпреки изкушението да гледаме негативно на непредвидените обстоятелства в живота ни, аз вярвам, че те могат да се превърнат в източник на позитивни промени.

Професионално развитие – на практика е невъзможно човек да не преживява промени на работното си място в една или друга степен. Важно е в такива моменти да получиш професионална консултация от висококвалифициран психолог с когото да анализирате промените и да откриете новите възможности, които ще ви обогатят.

Конфликтни ситуации – повечето трудности в съвместното ни съществуване с останалите идват от неефективно общуване. Вярвам, че конфликтните ситуации, в които човек попада са възможности за изграждане на по-успешни взаимоотношения, особено ако развием гъвкавостта, търпението и творческия си подход към живота.

Семейни взаимоотношения – в днешното забързано ежедневие едва ли има по-изоставена област в личния ни живот от взаимоотношенията в семейството. Парадоксалното е, че именно от там можем да черпим вдъхновение и нови подходи за справяне с динамиката на ежедневието. Професионалната терапевтична консултация ще отключи потенциала на това богатство във вашия живот.